LIVHOLM – Husbåtar med exklusiv stil

Koppla av med stil i en maritim miljö

Vår husbåtsmodell LIVHOLM tillverkas på husbåtsvarvet La Mare, som som det största husbåtsvarvet i Europa står för ett mycket bra pris/prestanda-förhållande.

Våra LIVHOLM husbåtar erbjuder dig massor av ljus, luft och maximalt utnyttjande av utrymmet. Oavsett om du befinner dig i det bekväma inomhusområdet eller på någon av de två rymliga terrasserna – här kommer du garanterat att hitta din favoritplats när som helst på året och i alla väder.

Den främre terrassen är helt skyddad av ett blindtak, vars spjälor kan höjas vid behov. Så du kan antingen sitta i den behagliga skuggan eller njuta av solen till fullo. Om du tar din drink upp en våning väntar en hisnande panoramautsikt på takterrassen. 

LIVHOLM husbåtar kan enkelt användas aktivt året runt. Mycket bra isolering och det okänsliga PE-materialet i de skumfyllda flottörerna säkerställer en bekväm och säker vistelse hela tiden. Beroende på dina önskemål kan din husbåt utrustas med många ytterligare alternativ, inklusive solpaneler eller en bastu ombord.