• Kvällsstämning i Göteborgs hamn

Husbåtsplatser med full service

Vi är din partner för husbåtar i Sverige och Tyskland. Även idealisk som investeringsfastighet!

Nyhet: Ringö Resort i Göteborg

I Göteborg erbjuder vi nu en attraktiv investeringsmodell med båtplatser mittemot gamla stan i den svenska metropolen. Olika båtplatser finns på ny brygga i maritim miljö med utsikt över Göta Älv.

LIVHOLM tar hand om allt som har med din husbåt att göra, från uthyrning till slutstädning och teknisk service. Om du hyr ut din husbåt här kan vi erbjuda dig attraktiva villkor. Vill du bara använda husbåten privat så har vi även båtplatser som vi kan erbjuda i marinan.

Tillsammans med vårt partnerföretag FjordLink står vi vid din sida för teknisk support och uthyrning av din husbåt och erbjuder dig ett komplett servicepaket. 

Om du skulle vilja köpa en husbåt som investeringsfastighet bör du definitivt begära mer information genom att använda vårt kontaktformulär!

Egen husbåt i attraktivt läge

Vi följer dig kompetent från de första övervägandena om val och konfiguration till överlämnandet av din husbåt. Vi är din pålitliga partner för alla husbåtsfrågor och ger dig även råd om finansiering mm.

  • Köpråd
  • Uthyrningstjänst
  • Teknisk support
  • Aftersales-Service

Partnermarinas med full service

Eftertraktade platser för husbåtar vid Östersjön

NY: Stralsund

Förverkliga din dröm om en egen husbåt i hansestaden Stralsund. I Marina Schwedenschanze är du tyst och ändå nära staden. Via strandpromenaden når du Stralsunds gamla stadsdel på några minuter med cykel eller med en trevlig promenad längs Östersjön.

En lång sandstrand inbjuder dig att bada på vägen! Oavsett om du vill använda din husbåt privat eller hyra ut den har du här en av ytterst få möjligheter att njuta av livet på vattnet i vackra omgivningar.

Slottsholmen Marina Västervik

Säkra en båtplats för din husbåt i en av de vackraste hamnarna på den svenska östkusten – Slottsholmem Marina Västervik. Mittemot Västervik Gamla stan med fantastisk utsikt över bukten, här har du verkligen en plats på första raden!

Tjusts skärgård erbjuder otaliga möjligheter att upptäcka storslagen natur.

Schleswig

Centralt beläget och samtidigt omgivet av det vackra Schleilandskapet – i stadshamnen i Schleswig finns redan olika La Mare husbåtar för uthyrning och privat bruk.

Ytterligare kajplatser för husbåtar planeras.

Hyr en husbåt och prova livet på vattnet

Göteborg, Kiel, Schleswig, Flensburg, Barth – bäst att fråga på www.fjordlink.de

Wendtorf vid Östersjön

La Mare husbåtsflotta på Östersjön växer och växer – vårt partnerföretag FjordLink erbjuder nu 4 La Mare husbåtar att hyra på Kielfjorden i Wendtorf. För dem som älskar Östersjön och vill tillbringa sin semester i en exklusiv maritim atmosfär, erbjuder FjordLink de finaste semestern på våra La Mare-husbåtar. I Marina Wendtorf nära Kiel kan du förvänta dig ett livligt hamnliv och i omedelbar närhet breda stränder och ett vackert kustlandskap.

Den enda nackdelen: husbåtarna är vanligtvis fullbokade i god tid, så det är bäst att fråga direkt FjordLink.

Marina SONWIK i Flensburg

Besökare är förvånade över husbåtarnas rymlighet och bekväma inredning. Naturligtvis är den maritima atmosfären när du vistas ombord också fascinerande – vare sig det är uppe på solterrassen eller i den ljusa salongen – så mycket värdig avkoppling säkerställer stor efterfrågan när du hyr de tre husbåtarna.

Så om du vill boka en husbåtssemester i Marina SONWIK bör du boka tidigt!

Ta en semester på Barther Bodden

Från och med säsongen 2023 kan det finnas ytterligare några båtplatser tillgängliga för uthyrning av husbåtar på Barther Bodden på Mecklenburg-Vorpommerns Östersjökust. Här ligger husbåtarna väl skyddade i en hamnanläggning med bra infrastruktur. Den trevliga staden Barth ligger på gångavstånd till småbåtshamnen, det vackra omgivande landskapet erbjuder många möjligheter till fritidsaktiviteter och unika naturupplevelser.

Vårt samarbetsföretag sköter skötseln och åretruntuthyrningen av husbåtarna FjordLink.